Hvem er vi?


Billedlaboratoriet
er en forening støttet af Københavns kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning.

Vi er 6 billedglade billedkunstlærere, der i lang tid har haft drømmen om at starte en billedskole. I efteråret 2006 åbnede vi dørene for det første hold i et lille lokale på Vesterbro.

Vores største motivation er, at vi ser billedkunst som en underfundig, fin og spændende måde at kommunikere på. Derfor brænder vi for en billedskole for børn og unge, hvor vi sammen kan fortælle billedhistorier.

Vi hedder Mathilde Brix Nielsen, Tina Kjer og Ditte Toft Jacobsen, Parul Modha, Birgitte Bekker og Laila Hansen og er alle uddannede enten lærere, kunstnere eller grafikere. Vi har - både i forhold til vores egne kunstneriske udfoldelser, undervisningspraksis og efteruddannelse i billedkunst og æstetik - været optaget af børn og deres billedsproglige udvikling.

Billedlaboratoriet ser faglig mangfoldighed som en styrke og derfor har vores professionelle undervisere forskellige baggrunde. Personalet besidder samlet en kapacitet fra den pædagogiske verden, til kunstformidlere og udøvende kunstnere. Fælles er dog, at alle er vilde med kunst og vilde med at undervise i det!


Læs mere om foreningen Billedlaboratoriets vedtægter her.